Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

شرکت‌های «لاکسفر» و «ای‌تراکس یوروپ» در اروپا با همکاری یکدیگر به تولید کامیون‌ های جمع‌آوری زباله هیدروژنی اجاره‌ای پرداخته‌اند تا از پتانسیل کامل استفاده از این سوخت در صنعت حمل‌ونقل بهره ببرند.

به گزارش تین نیوز، شرکت سیلندرهای گازی ذخیره‌سازی هیدروژن "لاکسفر" در حال کمک به تأمین انرژی ناوگان ۱۰ عددی کامیون‌ های زباله بدون آلایندگی مستقر در بلژیک، آلمان و هلند است؛ شهرهایی که تمام وسایل‌نقلیه جمع‌آوری زباله در آن‌ها باید تا سال ۲۰۳۰ آلاینده‌صفر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخمین زده می‌شود که هر کامیون زباله هیدروژنی سالانه ۳۰ هزار کیلوگرم CO2 صرفه‌جویی کند که طبق گزارش‌ها معادل ۱۸ پرواز رفت‌وبرگشت بین لندن و نیویورک است.

کامیون‌های جمع‌آوری زباله هیدروژنی توسط شرکت هلندی و بلژیکی "ای‌تراکس یوروپ" ساخته شده که سازنده خودروهای پایدار مستقر در این دو کشور است و اولین طرح اجرایی آن طراحی و تولید کامیون‌های جمع‌آوری زباله برقی بوده است، با این‌حال عمر شش ساعته باتری‌های این کامیون‌ها طراحان را به فکر سوخت هیدروژنی انداخت تا امکان کار کردن برای مدت طولانی‌تری را داشته باشند. اولین کامیون جمع‌آوری زباله هیدروژنی «ای‌تراکس» در سال ۲۰۱۸ ساخته شد و تعداد آن‌ها در حال حاضر به ۱۰ عدد رسیده است که هر یک از آن‌ها از طریق سیلندرهای هیدروژنی لاکسفر تأمین انرژی می‌شود. کامیون‌های هیدروژنی بسته به ظرفیت مخزن ۱۵، ۲۰ یا ۳۰ کیلوگرمی خود می‌توانند تا دو روز بدون نیاز به سوخت‌گیری مجدد کار کنند.

لاکسفر تنها شرکت اروپایی است که مخازن ذخیره‌سازی هیدروژن را برای استفاده در حرکت می‌سازد و گواهینامه اروپایی این صنعت را دارد. ای‌تراکس یوروپ نیز قاب‌های سیلندر هیدروژنی را می‌سازد که مخازن لاکسفر را در خود جای می‌دهد. این دو در همکاری با یکدیگر به ساخت کامیون‌هایی برای خدمات جدید اجاره‌ای با عنوان H2RenT اقدام کرده‌اند و در طراحی‌های خود به اپراتورهایی که قصد سرمایه‌گذاری روی کالای آن‌ها را دارند امکان امتحان کردن محصول را پیش از خرید می‌دهند تا سرمایه‌گذار دریابد هیدروژن چگونه می‌تواند برای وی سودآور باشد.

لاکسفر و ای‌تراکس یوروپ هدف خود از ساخت H2RenT را در دسترس‌تر کردن محلول‌های هیدروژن اعلام کرده‌اند که به باور آن‌ها برای بهره‌برداری از پتانسیل کامل این عنصر در صنعت حمل‌ونقل ضروری به‌نظر می‌رسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین لندن نیویورک سوخت هیدروژنی کامیون هیدروژنی جمع آوری زباله کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رايگان در همدان
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است