Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@05:29:34 GMT

ناوگان خودروهای شهرداری وین برقی می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۶۱۸۰

ناوگان خودروهای شهرداری وین برقی می‌شود

یورگن چرنورزکی، عضو شورای شهر وین در بخش تغییرات آب‌وهوایی اعلام کرد که ناوگان خودروهای شهرداری وین برقی می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، وین از سال ۲۰۲۵ خرید وسایل نقلیه جدیدی را که با سوخت فسیلی کار می‌کنند، متوقف خواهد کرد. این اقدام بخشی از تلاش وین برای بی طرفی آب‌وهوا تا سال ۲۰۴۰ است. یک استثنای قابل توجه برای این سیاست وجود دارد، زیرا برخی از وسایل نقلیه خدماتی خاص فاقد همتایان بدون آلاینده خود هستند، به ویژه آنهایی که در سرویس تعمیر و نگهداری زمستانی استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناوگان خودروهای شهری وین در مجموع ۳۰۰۰ وسیله نقلیه دارد که شامل کامیون‌های زباله، وانت‌های سواری و نظافت خیابان‌ها می‌شود. بر اساس بیانیه شهر، ۱۲۵ مورد از آن‌ها در حال حاضر برقی است که اکثرشان (۸۲ مورد) خودرو و بقیه وسایل نقلیه ویژه و کامیون است. بارزترین نمونه برقی شدن ناوگان خودروهای شهری، دو کامیون برقی زباله است.

به گفته آندریاس کوبا، معاون بخش اداره زباله شهر، این کامیون‌ها دو برابر گران‌تر از همتایان سوخت فسیلی خود هستند و این امر تجهیز کل شهر به ناوگان برقی را بسیار پرهزینه می‌کند.

محققان دانشگاه صنعتی وین تحقیقات امکان‌سنجی را در مورد کامیون‌های الکتریکی انجام دادند و متوجه شدند که عملکرد مثبتی دارند. به عنوان مثال، عمر باتری وسیله نقلیه به دلیل نوسانات آب‌وهوا در زمستان بدتر نشد و محدوده عملکرد آن‌ها برای پاسخگویی به نیازهای عملیات روزانه کافی بود. به گفته محققان، جدا از قیمت، کامیون‌های برقی به هیچ وجه کارایی پایین‌تری نسبت به همتایان خود با سوخت فسیلی نداشتند.

کد خبر 568387

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وین اتریش وین شهرهای جهان خودروهای برقی ماشین برقی خودروی برقی ناوگان شهرداری اقدامات شهرهای جهان شهرداری های جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ناوگان خودروهای کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد

تین نیوز

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها گفت: ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدی چمران روز پنجشنبه در همایش روز معمار در بجنورد مرکز خراسان شمالی اظهار کرد: خرید و تامین اتوبوس های برقی نهایی شده است و اکنون تامین ۹ هزار دستگاه از این ناوگان در تهران نیاز است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران افزود: حمل و نقل برقی و پاک نیاز پایتخت است البته در این باره کشور تجربه ای ندارد به همین لحاظ خرید ناوگان برقی مخالفانی دارد.

وی با بیان اینکه اجرای این امر کار سخت و پیچیده ای نیست خاطرنشان کرد: اکنون زمینه سازی برای تامین ناوگان حمل و نقل برقی در حال انجام است، قراردادی میان شهرداری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو برای ایجاد ایستگاه شارژ برق منعقد شده است، استارت کار زده شد و تا زمانی که اتوبوس ها تامین شود، ایستگاه های شارژ هم آماده خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه یک ایستگاه شارژ برق اتوبوس به صورت نمادین افتتاح شده است گفت: قرارداد تامین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت داخلی از جمله مپنا بسته شده و تا پایان سال شماری از آن تحویل می شود، همچنین خرید و واردات ۲ هزار دستگاه در دست پیگیری است.

وی درباره تامین اتوبوس های برقی برای شهر بجنورد گفت: این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گیرد، باید میزان تاثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تامین این ناوگان تشخیص داده شود.

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها با اشاره به اینکه ناوگان برق قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد گفت: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

گلایه از معماری وارداتی

وی در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نماهای رومی به شهرها اظهار کرد: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است که به عنوان حُسن قالب شد، البته مصوب شد که معماری رومی و وارداتی به ویژه برای ساختمان های مسکونی ممنوع شود.

حضور در نشست شورای اسلامی شهر بجنورد و سفر به شهر اسفراین از برنامه های رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران و رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها در استان خراسان شمالی است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • خودروهای برقی خطرناکند؟