Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا این روزها در باتلاق سنگین مدیریت ویروس کرونا گرفتار شده است تا جائیکه برنامه‌های مناسب برای انتقال اجساد اموات نداشته و کادر درمانی هم برای پوشش مجبور به استفاده از نایلون‌های زباله هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از شهروندان ایرانی مقیم آمریکا در گفت و گویی در ارتباط با برخورد مسئولان درمانی آمریکا با ویروس کرونا، اظهار کرد:درگیری افراد در آمریکا بسیار بیشتر از آن چیزی است که در رسانه‌های این کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطر نشان کرد: آمار درستی از تعداد بیماران و مبتلایان منتشر نمی‌شود و ممانعت از انتشار آمار در رسانه‌های آمریکایی وجود دارد.

این شهروند ایرانی مقیم آمریکا خاطر نشان کرد: در چندین ایالت آمریکا علاوه بر اینکه حالت اضطراری اعلام شده شرایط بسیار نامناسب است.

وی اضافه کرد: بارها و بارها به رسانه‌ها خودشان اعلام کردند که هیچ رسانه‌ای حق ندارد نسبت به انتشار اخبار مبتلایان را اعلام کنند و تنها دولت ملزم به انتشار آمار است، رسانه‌ها آمریکایی جرات انتشار آمار را ندارند.

ایرانی مقیم آمریکا یادآور شد: رسانه‌های آمریکای تهدید شدند که حق ندارند آمار خارج اطلاعات دولت منتشر کنند و اگر موادی اعلام شود علیه آن رسانه و خبرنگار اعلام جرم می‌شود.

وی بیان کرد: دولت آمریکا بدون توجه به مشکلات داخلی خودشان به ویژه درمان کرونا ویروس تلاش دارند که جنگ روانی علیه ایران راه اندازی کنند و با شبکه‌های مختلف دست به این اقدام زده‌اند.

این ایرانی مقیم آمریکا درباره هزینه های درمانی در آمریکا برای درمان کرونا ویروس، افزود:هزینه درمانی بسیار بالا است، افرادی که قرنطینه می‌شوند و داری تمکن مالی نباشند باید نسبت به پرداخت آن اقدام کنند، از طرفی بیمه‌ها همراهی مناسب با افراد تحت پوشش خودشان ندارند.

وی با اعلام اینکه بسیاری از فروشگاه‌های آمریکا خالی از اقلام مورد نیاز است، افزود: ماسک  مواد ضدعفونی کننده به سختی فراهم می‌شود، فروش ماسک به صورت آنلاین در این کشور انجام می‌شود که قیمت هر 10 ماسک 700 دلار تعین شده است، ماسک بسیار خوب 70 تا هشت دلار است، یک ماسک در آمریکا 100 تا 150 دلار فروخته می شود.

این شهروند ایرانی آمریکا با اعلام اینکه برخی ازرسانه‌های آمریکایی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و با انتشار خبرهای فروش ماسک با هزینه های بسیار گران نسبت به سوء مدیریت در این کشور انتقاد داشتند.

وی در ارتباط با مشکلاتی که کادر درمانی برای تهیه وسائل مورد نیاز دارند، بیان کرد: در مراکز درمانی به اندازه کافی ماسک وجود ندارد.

این مهندس الکترونیک درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در آمریکا، بیان کرد: همه گیری این ویروس در همه جای آمریکا لمس می‌شود و بیشتر ایالت‌ها در قرنطینه هستند، نیروی های گارد در خیابان‌ها برای عبور و مررو مستقر هستند و شهروندان تنها برای خرید لوزام ضروری می‌توانند از منازل خارج شوند.

معصومی یادآور شد: بر اساس اطلاعات دانشگاه جان هاپکینز تا امروز 170 هزار نفر مبتلا شده که سه هزار و 200 نفر جان خودشان را از دست دادند.

وی با اعلام اینکه بر اساس اطلاعات منتشر شده در رسانه‌های این کشور وضعیت در نیویورک نامناسب تر است، افزود: 60 هزار نفر در این منطقه به کرونا مبتلا شده که برای حمل اجساد از کامیون استفاده می‌شود.

این مهندس الکترونیک ایرانی مقیم آمریکا ادامه داد: بر اساس اطلاعات رئیس مبارزه با کرونا کاخ سفید که از طرف ترامپ به این منظور تعین شده اعلام کرد که یک میلیون نفر در آمریکا مبتلا به کرونا شده که از این تعداد 200 هزار نفر جان خودشان را از دست می‌دهند.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر مراکز درمانی آمریکا به شدت دچار کمبود دستگاه‌های تنفسی هستند، افزود: لباس‌های حفاظتی، ماسک، دستکش از جمله نیازمندی‌های این مراکز درمانی هستند تا جائیکه برای پرسنل از کیسه زباله برای حفاظت از کادر درمانی استفاده می‌کنند.

معصومی خاطر نشان کرد: این گزارشی است که شخص ترامپ و مسؤولان کاخ سفید اعلام می‌کنند، به نظر می‌رسد که تعداد افراد فوتی  و مبتلایان بیشتر است.

 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری با وجود نارسائی‌های حفاظتی که درکشورهای مدعی پیشرفته وجود دارد، اخبار ناامید کننده از این کشورها توسط خود رسانه‌های این کشور بعضا به صورت جسته و گریخته منتشر می‌شود.

ویروس کرونا به دلیل سریع الانتشار بودنش مشکل برای مراکز درمانی ایجاد می‌کند و به نوعی همه کشورها در برابر این بیماری غافلگیر شدند، در کشور ما هم چالش‌های در ارتباط با تامین نیازمندی‌های به لوازم بهداشتی ایجاد شده بود اما با ورود نیروهای جهادی و تامین نیازمندی‌های مراکز درمانی به ماسک و لوزام حفاظتی و ورود فعالان اقتصادی برای خرید تجهیزات و اعمال قرنطینه شهرها تحت عنوان ایجاد فاصله اجتماعی تا حدودی به مرحله ثبات تعداد بستری‌های مراکز درمانی رسیدیم.

پیام مقام معظم رهبری مبنی بر رعایت مسائل شرعی دفن اموات کرونایی و حساسیت‌های دینی که در این ارتباط وجود دارد و ورود طلاب حوزه علمیه در این مسیر شاهد دفن شرعی اموات با رعایت مسائل بهداشتی و درمانی هستیم و شاهد چالش‌های جدی کشورهای مدعی پیشرفته نیستیم.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: ایرانی مقیم آمریکا مراکز درمانی کادر درمانی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره زن نئاندرتال ۷۵هزار ساله رونمایی شد (+عکس)

ملاقات رو در رو با یکی از نزدیکترین خویشاوندان انسان در ۷۵ هزار سال پیش چه احساسی دارد؟   به گزارش عصر ایران به نقل از بی بی سی؛ گروهی از پژوهشگران توانسته‌اند ظاهر یک زن نئاندرتال در زمان حیات او را با دقت قابل توجهی بازسازی کنند.   این تصویر بر اساس بقایای مسطح و خرد شده شده جمجمه‌ای ساخته شده است که استخوان‌های آن هنگام حفاری چنان نرم شده بود که بیشتر به یک بیسکویت که در چای زده باشند شباهت داشت.   قبل از سرهم کردن قطعات استخوان لازم بود پژوهشگران آنها را تقویت و از متلاشی شدن آن جلوگیری کنند.   مدل سه بعدی جدید از چهره انسان نئاندرتال. نئاندرتال‌ها گونه متفاوت از انسان‌های امروزی اما از بسیاری جهات شبیه ما بودند

  تصویرپردازان دیرین‌شناس سپس یک مدل سه‌بعدی از این جمجمه ترسیم کردند.   این مدل در مستند جدید استودیوی بی‌بی‌سی برای نتفلیکس به نام «اسرار نئاندرتال‌ها» نمایش داده خواهد شد. این برنامه در مورد خویشاوندان گمشده در مسیر تکاملی اختصاص دارد که حدود ۴۰۰۰۰ سال پیش منقرض شدند.   این مدل به این گمشدگان چهره‌ای قابل تشخیص می‌دهد.   دکتر اِما پومروی، استاد دانشگاه کمبریج که به عنوان دیرین-مردم شناس با این طرح همکاری داشته می‌گوید: «فکر می‌کنم او می‌تواند به ما کمک کند تا با این خویشاوندان خود ارتباط برقرار کنیم.»   او به بی‌بی‌سی گفت: «ساختن این مدل بسیار هیجان‌انگیز بوده و در واقع امتیاز بزرگی برای ماست که توانستیم با بقایای برجای مانده از موجودی از گذشته کار کنیم به خصوص کسی مانند صاحب این چهره.»   دکتر اما پومروی با جمجمه ارزشمندی کار کرده که از دولت اقلیم کردستان عراق به امانت گرفته شده بود

  جمجمه‌ای که‌این مدل بر اساس آن ساخته شده است در غار شانه‌در واقع در اقلیم کردستان عراق پیدا شده است.   از نظر دیرین‌شناسی، این غار محلی مهم است که بقایای حداقل ۱۰ مرد، زن و کودک نئاندرتال در دهه ۱۹۵۰ در آن کشف شد.   در سال ۲۰۱۵، مقامات کردستان یک گروه دیرین‌شناسان بریتانیایی را برای تحقیق دعوت کردند و آنان خیلی زود اسکلت جدیدی - به نام شانه‌در زد - شامل بخش قابل توجهی از قسمت بالای بدن یک فرد از جمله ستون فقرات، شانه‌ها، بازوها و دست‌های او را پیدا کردند.   بقایای جمجمه نیز تا حد زیادی برجا مانده اما در لایه‌ای کمابیش مسطح به ضخامت ۲ سانتی‌متر فشرده شده بود که احتمالا ناشی از سقوط سنگی از سقف غار بر آن در گذشته‌ای دور بوده است.   پروفسور گریم بارکر از دانشگاه کمبریج که رهبری کاوش جدید در شانه‌در را برعهده داشت، گفته است که «این جمجمه در اصل تقریبا به ضخامت یک پیتزا و کمابیش مسطح بود.»   پرفسور بارکر می‌گوید: «از رسیدن از این صفحه مسطح به شکلی که اکنون می‌بینید مسیری طولانی طی شده است. به عنوان یک باستان‌شناس، گاهی اوقات می توانید از کاری که انجام می‌دهید خسته شوید اما هرازگاهی با این واقعیت که گذشته‌ای دور را لمس می‌کنید به خود می‌آیید. ما گاه فراموش می‌کنیم که با چیزهای فوق‌آلعاده‌ای سرو کار داریم.»   در غار شانه‌در بقایای حداقل ده مرد، زن و کودک نئاندرتال یافت شده است

  با مجوز اداره محلی حفاظت از آثار باستانی، قطعات جمجمه در محفظه‌های حفاظتی به بریتانیا برده شد تا مسیر پرزحمت تثبیت و کنار هم قرار دادن آنها آغاز شود.   کار روی آن توسط کارشناسان حفاظت آثار باستانشناسی بیش از یک سال طول کشید.   سپس جمجمه بازسازی شده اسکن سطحی شد و پرینت سه بعدی آن در اختیار دو تصویرساز هلندی به نام‌های آدری و آلفونس کنیس قرار گرفت که به دلیل مهارت در ساخت تصاویر دقیق آناتومی انسان از استخوان‌های فسیل شده شهرت دارند.   اما با وجود اینکه تصویر و مجسمه به دست آمده با چهره متفکر آن جذاب است، اسکلت اصلی است که ارزش واقعی دارد.   گروه تحقیق کاملا مطمئن است که این اسکلت متعلق به یک زن نئاندرتال است.   معمولا استخوان‌های لگن به تعیین جنسیت کمک می‌کند، اما این بخش از اسکلت همراه با قسمت بالایی بدن یافت نشده است.   در عوض، پژوهشگران با استناد به پروتئین‌های غالب در مینای دندان جنسیت او را تشخیص داده‌اند زیرا شرایط آن با مشخصات ژنتیک زنانه همخوانی داشته است. قد نسبتا کوتاه اسکلت نیز این استنباط را تایید می‌کند.   اما این زن چند ساله است؟ او احتمالا حدود چهل و چند سال سن داشت که مرد و این تخمین را دندان‌هایی که تقریبا تا نزدیک ریشه ساییده شده تایید می‌کند.   دکتر پومروی توضیح می‌دهد: «زمانی که دندان‌ها به این حد ساییده شوند، جویدن مثل قبل موثر نیست و خوردن غذا دشوار می‌شود.»   او می‎‌افزاید: «ما نشانه‌های دیگری از مشکلات دندان او داریم که بعضی از آنها ناشی از عفونت و سایر بیماری‌های لثه است. در چنین شرایطی، من فکر می‌کنم که او به پایان طبیعی زندگی خود رسیده بود.»     برای مدت‌ها تصور انسان از نئاندرتال‌ها موجوداتی خشن و از نظر ذهنی ضعیف بود اما این نظر حالا تغییر یافته است

  برای مدتی طولانی، پژوهشگران معتقد بودند که در مقایسه با گونه انسان جدید، ئاندرتال‌ها وحشی و بدون تفکر بودند.   اما از زمان اکتشافات شانه‌در، این دیدگاه تغییر کرده است.   این غار به دلیل نشان دادن شرایطی که به نظر می‌رسد شامل نوعی آداب دفن مردگان بوده شهرت یافته است.   در این محل، اجساد با احتیاط در یک خندق در کنار یک ستون سنگی بلند قرار گرفته و همه اجساد دارای جهت مشابهی هستند.     دکتر اما پومروی: «فکر می‌کنم این زن می‌تواند به ما کمک کند تا با آنها ارتباط برقرار کنیم»

  یافت شدن گرده گل بر تمامی سطح اسکلت باعث شده تا برخی نتیجه بگیرند که احتمالا این اجساد همراه با گل دفن شدند که از آگاهی معنوی و حتی وجود نوعی مراسم آئینی حکایت دارد.   اما تیم بریتانیایی فکر می‌کند به احتمال زیاد این گرده‌ها را در طول زمان زنبورهای حفار به این محل آوردند و یا شاید از شاخه‌های گلداری که روی اجساد قرار داده بودند باقی مانده باشند.   پروفسور کریس هانت، استاد دانشگاه جان مورز شهر لیورپول، در مورد پوشیده شدن اجساد با گرده گل می‌گوید: «قرار دادن شاخه‌های گل روی اجساد نه به منظور مناسک آیینی بلکه به احتمال بیشتر با این منظور صورت گرفته که اجساد از دستبرد کفتارها مصون بماند.»   او می‌افزاید: «ضمنا من در کاربرد واژه تدفین برای مردگان یافت شده در این غار تردید دارم و فکر می‌کنم لغت قرار دادن در این محل مناسب‌تر باشد تا تصور حضور کشیش و برگزاری مراسم ترحیم کلیسایی ایجاد نشود اما تردیدی نیست که جسد این مادربزرگ نئاندرتال طبق نوعی سنت در این محل قرار داده شده است.»   نویسندگان گزارش: جاناتان آموس، ربکا مورل و آلیسون فرانسیس کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انسان‌های اولیه پس از ترک آفریقا تا ده‌ها هزار سال در فلات ایران سکونت کردند اولین «انسان» که بود و چگونه تکامل یافت؟ (+عکس) قدیمی‌ترین پوشاک کشف‌شدۀ جهان؛ از گردنبند نئاندرتال تا جوراب فضایی! (+عکس)

دیگر خبرها

  • تهران قدیم | تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل/ عکس
  • چهره زن نئاندرتال ۷۵هزار ساله رونمایی شد (+عکس)
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • شهادت ۱۰ هزار زن فلسطینی در جنگ غزه
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند
  • اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان